Українські воїни від початку 2019 року отримали близько двох мільйонів гривень за знищену техніку окупантів

Українські воїни від початку 2019 року отримали близько двох мільйонів гривень за знищену техніку окупантів
Винагорода за знищену (захоплену) техніку розподіляється між військовослужбовцями, які брали безпосередню участь у знищенні 

За успішне виконання бойових завдань протягом 2019-2020 років військовослужбовцям виплачено винагороду у сумі 6,3 млн гривень

Українські військовослужбовці від початку 2019 року вже отримали близько двох мільйонів гривень за 76 одиниць знищеної військової техніки російських окупантів.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства оборони.

«За період 2019-20 років збройні формування Російської Федерації зазнали численних втрат у БПЛА, армійських вантажівках, гарматах, мінометах тощо. Лише з початку 2019-го станом на липень поточного року загальна сума виплаченої винагороди за знищення техніки склала майже 1,9 мільйона гривень», – йдеться в повідомленні.

Крім того, за даними Міноборони, за успішне виконання бойових завдань протягом 2019-20 років військовослужбовцям виплачено винагороду у сумі 6,3 млн грн, з них 2,5 млн грн – у 2020 році. За участь у бойових діях за цей же період – 34,1 мільйона гривень, – з них 12,9 млн у 2020 році.

Винагорода за знищену (захоплену) техніку розподіляється між військовослужбовцями, які брали безпосередню участь у знищенні (захопленні) техніки, залежно від особистого внеску.
Винагорода за успішне виконання бойового завдання в складі військової частини (підрозділу, групи) розподіляється між військовослужбовцями, які виконували завдання, залежно від особистого внеску та періоду участі у виконанні завдання. Виплачується на військову частину.

Нагадаємо, Міноборони складає списки бійців, які брали участь в Революції гідності.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: