Скандал в Грузії: євродепутатка жорстко відповіла прем’єру Гарібашвілі

Скандал в Грузії: євродепутатка жорстко відповіла прем’єру Гарібашвілі
Депутатка Європарламенту звинуватила прем'єр-міністра Грузії у брехні, бо тамтешня опозиція, за її словами, буквально випрошувала статус кандидата для своєї країни
фото: Twitter Грегорової

Грузинська опозиція випрошувала статус кандидата у члени ЄС для своєї країни

Прем’єр-міністр Грузії Іраклі Гарібашвілі збрехав про те, що тамтешня опозиція просила Євросоюзу не давати кавказькій країні статус кандидата. Про це написала у Twitter депутатка Європарламенту, членкиня спецкомітету з іноземного втручання у демократичні процеси Євросоюзу Маркета Грегорова.

«Ви були в Брюсселі? Я вас не бачила» – заявила Грегорова, звертаючись до Гарібашвілі. Разом з тим, чеська євродепутатка зазначила, що зустрічалася із представниками грузинської опозиції. «І всі вони мало не випрошували у нас статус кандидата», – наголосила Маркета Грегорова.

«Тож не брешіть. Приїздіть у Брюссель, де ми зможемо поговорити» – звернулася депутатка Європарламенту до грузинського прем’єра.

Грегорова закликала Гарібашвілі бути не проблемою Грузії, а її, проблеми, вирішенням.

Нагадаємо, учора Іраклі Гарібашвілі, виступаючи в залі засідань парламенту Грузії, заявив, що грузинська опозиція та український депутат Давид Арахамія лобіювали негативне рішення Євросоюзу щодо статусу кандидата для Грузії.

Арахамія спростував ці слова Гарібашвілі, пояснивши, що у Європі він і не був, а у США говорив лише про проросійського олігарха Бідзіну Іванішвілі, який є проблемою для Грузії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: