Ізраїль розпочав військову спецоперацію в Ірані – ЗМІ

Ізраїль розпочав військову спецоперацію в Ірані – ЗМІ
У ніч на 29 січня в Ірані прогриміла серія вибухів на стратегічних об'єктах
фото: скріншот із відео

Ізраїльська влада офіційно не підтверджувала інформацію про початок збройних дій проти Ірану

У ніч на 29 січня Ізраїль розпочав проведення військової спеціальної операції в Ірані. Про це повідомляє арабське видання Al Arabia із посиланням на свої джерела в ізраїльських ЗМІ.

«Ізраїльські ЗМІ повідомили про операцію всередині Ірану, пов'язуючи її терміни з візитом голови ЦРУ до Тель-Авіва», – йдеться в повідомленні.

Проте ізраїльська влада офіційно не підтверджувала інформацію про початок збройних дій проти Ірану.

У публікації також уточнюється, що Ізраїль завдав ударів по іранському заводу дронів у Тебрізі, військовому підприємству в Ісфахані та по складу боєприпасів у Малларді. Інших подробиць видання не наводить.

Раніше ізраїльський президент Іцхак Герцог закликав Євросоюз боротися із силами пітьми в особі Ірану. Герцог назвав Тегеран силою зла, оскільки Іран не лише публічно закликає до повного знищення Ізраїля, а й «вбиває своїх власних співгромадян, які вимагають свободи і людських і громадянських прав».

Нагадаємо, що в ніч з 28 на 29 січня в Ірані пролунала серія вибухів на стратегічних об'єктах. В соцмережах повідомляється про удари по військових складах, центру виробництва боєприпасів, авіабазі, нафтопереробних заводах.

Наразі жодна країна чи організація не взяла на себе відповідальність за атаку об’єктів іранської військової інфраструктури.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: