Легіон «Свобода Росії» показав відео зі звільненого Тьоткіно

Легіон «Свобода Росії» показав відео зі звільненого Тьоткіно
фото скріншот відео

Добровольцям вдалось знищити один із пунктів управління окупантів

Після вчорашнього прориву кордону РФ російськими добровольцями, легіон «Свобода Росії» записав відео зі звільненого Тьоткіно.

Добровольці зазначили, що ведуть бій у Тьоткіно, вулиці сильно прострелюються. Вони готуються звільняти місцевих жителів. «Ми живі, ми втомилися, але ми з вами. Разом ми сила», – йдеться у повідомленні.

Також після вчорашнього прориву кордону РФ російським добровольцям вдалось знищити один із пунктів управління окупантів.

«Був пункт управління і немає пункту управління. Наближаємо кризу для оборонки кривавого режиму. Все одно вона не на оборону працює, а на напад», – повідомили російські добровольці.

Утім, згодом представник легіону «Свобода Росії» повідомив «Агентству», що відео з бійцями насправді було записано із українського села Рижівка, яке межує з Тьоткіним. Доброволець уточнив, що відео було записане із Рижівки, ще «перед штурмом Тьоткіно». За його даними, на момент публікації ролика військові вже перебували в Тьоткіно, але надати відео звідти він не зміг, пояснивши це ризиком викликати вогонь на бійців. Незалежних підтверджень, що легіон «Свобода Росії» увійшов до Теткіна, немає. На те, що бійці до моменту запису відео ще не перебували в Тьоткіному, вказує і коментар одного з них: «Назва села там подалі трохи, згодом просунемося».

Нагадаємо, 12 березня, російський добровольчий корпус, легіон «Свобода Росії» та Сибірський Батальйон зайшли до Курської та Білгородської областей у рамках спільної операції. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: