Журналіст, який зняв відео з матір’ю загиблої дівчинки, спровокував скандал

Журналіст, який зняв відео з матір’ю загиблої дівчинки, спровокував скандал
фото: скріншот відео

У жінки важкі травми легень та печінки, а в трахеї був осколок

У Вінницьку лікарню, де лежить постраждала внаслідок атаки російський ракет жінка, пробрався невідомий та взяв в неї інтерв’ю. Як пізніше з'ясувалося, автором відео є Антон Кудінов.

Поява відео в мережі спровокувала неабиякий скандал. Люди обурені, що до жінки, яка втратила дитину через рашистський обстріл, допустили журналіста. Зокрема військовий журналіст Юрій Бутусов написав, що у вінницькій лікарні стався якийсь безлад.

«До пораненої допустили людину, яка спровокувала сильний стрес. Таким сюжетом жінку можна вбити прямо у лікарні, сподіваюсь, що керівництво лікарні це побачить та врятує своїх пацієнтів від таких нападів неадекватних відвідувачів.

Зйомка таких сюжетів коли людина поранена, у шоці, і загроза життя існує, і показ загиблої дитини - це не журналістика, це знущання за межею добра. Сподіваюсь, що автор усвідомить що він накоїв, можливо, через сильне хвилювання, і усе це видалить самостійно. Стреси бувають у всіх, усі можуть помилитись. Головне зробити правильні висновки з ситуації», – написав Бутусов.

Журналіст наголосив, що за мамою загиблої потрібен постійний догляд цілодобово, не мій погляд.

На відео жінка просить світ захистити Україну, бо Путін не зупиниться і знищуватиме далі Україну.

Лежачи на лікарняному ліжку, Ірина показала фото загиблої доньки на телефоні та гірко розплакалась. Ірина у розпачі наголосила, що світ просто дивиться, як Україну вбивають. Вона наголосила, що багато разів українці просили допомоги, аби закрити небо.

«Скільки разів ми просили закрити небо. А світ просто дивиться, як Україну вбивають. Вони вбивають наших дітей, солдатів. Світ має захистити від цього тирана, тому що, якщо не ми, він піде далі та зруйнує все»,– додала жінка.

Ірина також розповіла про свої поранення. В неї важкі травми легень та печінки, а в трахеї був осколок. Медики констатували, що стан Ірини – важкий, але спостерігають позитивну динаміку. Жінці зробили операцію. Її вже відключили від апарату штучної вентиляції легень.

Зазначимо, після неабиякого розголосу журналіст видалив відео із жінкою

Під час повітряної тривоги мама з дитиною йшли на розвиваючі заняття. Також дописувачі у коментарях розмістили відео з маленькою Лізою, яке було знято незадовго до трагедії.

Як повідомлялося, кількість жертв ракетного удару по Вінниці зросла до 24 загиблих.

Нагадаємо, 14 липня росіяни вдарили по центру Вінниці крилатими ракетами «Калібр», запустивши їх із підводного човна в акваторії Чорного моря.

Повідомлялося про 23 загиблих і 83 постраждалих, у яких складні поранення та опіки.

Серед жертв троє дітей: чотирирічна дівчинка та двоє хлопчиків семи та восьми років. Зокрема, під час російської атаки на центр Вінниці загинула Вікторія Рекута і її семирічний син Максим Жарій. Вони приїхали в клініку до Вінниці з села Мала Мочулка. Також загинула маленька дівчинка Ліза, за життя її мами Ірини зараз борються медики.

Оприлюднено відео, зняте з висоти пташиного польоту, з масштабами руйнувань у центрі Вінниці.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: