Wellboy представив пісню із сільськими мотивами для «Євробачення» (відео)

Wellboy представив пісню із сільськими мотивами для «Євробачення» (відео)

Wellboy представив кліп, режисером якого став Євген Триплов, який працював над попередніми кліпами артиста Гуси та Вишні

фото з відкритих джерел

Кліп на композицію, з якою Wellboy бере участь у Нацвідборі, оприлюднено сьогодні

Співак Антон Вельбой, який виступає під сценічним ім'ям Wellboy, презентував довгоочікувану прем'єру треку для Нацвідбору «Євробачення». Кліп на композицію, з якою Wellboy бере участь у Нацвідборі, оприлюднили сьогодні на ютуб-каналі співака.

«Nozzy Bossy – про силу села, про всіх босоногих людей, які йдуть цією планетою. Я вважаю себе босяком. Іду кудись, не знаю куди. Але я йду босоніж і мені це в кайф. І ця пісня – про всіх таких людей, з якими завжди сила села, землі, що дає тобі енергію. У цій пісні багато глибоких речей», – пише співак на своєму ютуб-каналі.

Слід сказати, що співак останнім із конкурсантів Нацвідбору на «Євробачення» представив свою композицію.

Нагадаємо, Суспільний мовник оголосив фіналістів Нацвідбору на Євробачення-2022. Фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 18:30. У прямому ефірі його можна побачити в ефірі суспільного телеканалу «UA: Перший», на сайті eurovision.ua, а також на ютуб- та фейсбук-сторінках «Суспільного» «Євробачення» і транслюватимуть на хвилях «Радіо Промінь».

Раніше повідомлялося, що оргкомітет національного відбору «Євробачення» ухвалив рішення про припинення участі співака Laud у відборі, оскільки заявлена ним пісня Head Under Water була оприлюднена у 2018 році, що прямо порушує правила.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: