Колишній морпіх США пояснив, чому приєднався до боротьби за Україну (відео)

Колишній морпіх США пояснив, чому приєднався до боротьби за Україну (відео)
Вольфганг Хагарті, колишній морський піхотинець з Каліфорнії гуляє Хрещатиком
скріншот з відео

Хагарті виріс у Каліфорнії, він професійний військовий у третьому поколінні

Тридцятирічний американець, колишній морський піхотинець з Каліфорнії Вольфганг Хагарті добровільно вступив до лав Збройних сил України влітку 2022 року. Він брав участь у звільненні Харківської та Миколаївської областей у 2022 році, а зараз воює у складі підрозділу аеророзвідки на Донбасі.

Журналісти Голосу Америки вирішили дізнатися, яка мотивація рухала чоловіком.

Хагарті виріс у Каліфорнії, він професійний військовий у третьому поколінні. Служив 5 років морським піхотинцем США. Тож коли він побачив таку несправедливість, яка коїлась у нашій країні, вирішив діяти.

За словами воїна, ніщо не зрівняється з Україною. «Ніколи на Близькому Сході нікому не доводилося сидіти під постійним артилерійським обстрілом годинами підряд».

Вольфганг додає, що і надалі продовжуватиме боротися за Україну.

Нагадаємо, союзники по НАТО можуть надати Україні більше допомоги для деокупації територій. В іншому випадку ситуація в країні може стати ще більш небезпечною. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг.

Як повідомлялося, Росія практично повністю відновила свої збройні сили після значних втрат під час вторгнення в Україну.

До слова, триває 771-ша перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 65 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав шість ракетних та 85 авіаційних ударів, здійснив 88 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 20 БпЛА типу «Shahed-136/131». Силами та засобами протиповітряної оборони України 11 ударних БпЛА було знищено.

Читайте також: 75-річчя НАТО. Головний подарунок Альянсу зробила... Росія

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: