Українська армія ювелірно підірвала склад протитанкових мін окупантів

Українська армія ювелірно підірвала склад протитанкових мін окупантів
ЗСУ продовжують нищити окупатнів

Видовищне відео знищення складу протитанкових мін ворога

Українська армія вправно продовжує нищити ворога та й зброю російських окупантів.

У мережі поширили видовищне відео знищення складу протитанкових мін ворога.

Операцію виконали бійці 8-го окремого батальйону «Аратта» імені Андрія Гергерта. Підрозділ перебуває у складі Української Добровольчої Армії.

На запису видно, що російські загарбники поскладали свої міни просто неба в одному з прифронтових населених пунктів. Склад окупантів вдалося засікти до допомогою дрону. Українські воїни скинули з безпілотника снаряд, після чого на місці спалахнула масштабна пожежа.

Відео бійці підписали словами з каверу на пісню групи Rammstein «Mein herz brennt», виконаного українським гуртом «Grandma's Smuzi».

«Тихо, малята! Гамір стих! Це – голос зла, мій гімн свободи. Дарунок я приніс для всіх, його мені ніяк не шкода. Серця жар!» – звучить пісня.

Триває 425-а доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Протягом минулої доби противник завдав один ракетний та 46 авіаційних ударів, здійснив приблизно 60 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Ворог активно використовує авіацію, застосовує крилаті авіаційні бомби в Луганській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях. Унаслідок цього є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру. Імовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: