У Сербії відновлено мурал із Путіним. Соцмережі вибухнули сміхом (відео)

У Сербії відновлено мурал із Путіним. Соцмережі вибухнули сміхом (відео)
Портрет Путіна до та після реставрації
фото з відкритих джерел

Влада хотіла зробити приємне російському диктатору, але вийшло навпаки

У столиці Сербії, Белграді, ще півроку тому було намальовано мурал з обличчям президента Росії Володимира Путіна та написом «Брат». 

З самого початку мурал атакували противники російського диктатора. Останнього разу малюнок було залито чорною фарбою. Місцева влада вирішили відновити мурал, але щось пішло не так. «Відновлене» обличчя Путіна вже не викликає нічого, окрім сміху.  

«Це він після інсульту?», «Вийшло навіть краще!», «Схоже, що відновлювати мурал відпрвили туж команду, яка його і зіпсувала», – кепкують з недолугого портрета у соцмережі.

Нагадаємо, днями посол України в Австралії Василь Мирошниченко закликав негайно прибрати мурал, який нещодавно з’явився у Мельбурні і, який, символізує дружбу України та Росії. 

Згодом відомий китайський художник та антикомуністичний карикатурист Бадіукао «виправив» мурал у Мельбурні. На своєму малюнку він додав росіянину в руки ніж, яким він бʼє в спину українцю.

Після хвилі критики австралійському художнику Пітеру Сітону довелося замалювати мурал у Мельбурні, на якому були зображені російський і український військові, що обіймаються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: