У Росії родичі мобілізованих змушені їх підгодовувати через грати (відео)

У Росії родичі мобілізованих змушені їх підгодовувати через грати (відео)
Солдати змушені брати їжу через грати
скріншот з відео

Росія перетворює власну армію на зоопарк

У РФ мобілізованих закрили у Новосибірському вищому командному училищі. І схоже, що ніякого забезпечення у вигляді харчування ніхто не передбачив. Тому родичі вимушені підгодовувати рідних через ґрати.

Відповідне відео виклали у місцевих пабліках.

«Армія перетворюється на зоопарк», – коментують побачене самі ж росіяни.

Українці в свою чергу дивуються, чому дорослі чоловіки покірно сидять за огородженням і навіть не сміють вийти на зовні, аби купити собі поїсти.

Нагадаємо, поки в РФ триває «могилізація», своє свіжонабране гарматне м'ясо кремлівський диктатор Володимир Путін збирається озброювати технікою, яку дістали із складів та навіть не потрудилися модернізувати. У РФ активісти зняли відео ешелонів, які направлються на фронт: окупантам везуть партії сталевих трун у вигляді стародавніх БМП та танків.

Як відомо, від 21 вересня у Росії триває «могилізація». Росіяни б'ються між собою та палять адмінбудівлі. За даними Генштабу, в Росії після оголошення часткової мобілізації уже призвали до війська 100 тис. осіб, тобто третину від запланованої кількості.

Після оголошення російські чоловіки масово кинулися виїжджати із РФ, утворивши величезні черги на кордонах. 

Тим часом у вересні на тлі оголошення у РФ часткової мобілізації підтримка росіянами очільника Кремля Володимира Путіна знизилась на 6%. При цьому аналітики вважають, що Путін навряд чи подолає фундаментальні проблеми, намагаючись мобілізувати велику кількість росіян для продовження війни в Україні. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: