Розкіш та несмак. Поліція провела обшук у маєтку Медведчука (відео)

Розкіш та несмак. Поліція провела обшук у маєтку Медведчука (відео)
Скільки коштує такий маєток?
скріншот з відео

Пшонка отримав гідних послідовників

Поліцейські обстежили розкішний особняк заарештованого Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

«Все тут вражає розкішшю, яка прямо таки кричить – від золотого жеребця Медведчука (Янукович просто нервово курить зі своїм батоном) до творів світових художників і цілої кімнати-гардеробної для шуб Марченка», – ділиться враженнями речник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

За його словами, при відвідуванні маєтку, складається враження, що всі вкрадені національні багатства українців заховані у цій шаленій розкоші.

«Навіть пес наприкінці відео, до речі, не витримав цього божевілля та поспішив втекти за ворота. Межигір'я Януковича – хатина на курячих ніжках порівняно з цим бидло-Версалем, збудованим на вкрадені у Путіна гроші», – додав Геращенко.

Нагадаємо, поліція наклала арешт на активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина кума Путіна Віктора Медведчука – Оксана Марченко.

Додамо, що лідер проросійських сил в Україні Віктор Медведчук записав відеозвернення до президентів України та Росії з проханням обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

СБУ затримала Медведчука 12 квітня на виїзді з Київської області. ФСБ РФ намагалась вивезти нардепа-втікача спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви.

13 квітня дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко, яку важко впізнати після нової пластичної операції та в окулярах, записала відеозвернення до президента Володимира Зеленського. Вона в ультимативній формі вимагала звільнити Медведчука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: