Збірна України вирушила на ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри

Збірна України вирушила на ІІІ Юнацькі Олімпійські ігри

За тиждень українські спортсмени почнуть змагатися на аренах Буенос-Айресу

У суботу, 29 вересня, привітати юнацьку олімпійську збірну та побажати вдалих виступів на олімпійську тренувальну базу приїхали посадовці, спортивні функціонери, зірки українського шоу-бізнесу, рідні та вболівальники.

Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства молоді та спорту України.

Україну на ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх представлятимуть 55 атлетів у 22 видах спорту.

Серед учасників збірної – чемпіони України, переможці та призери юнацьких чемпіонатів світу та Європи: Ярослава Магучіх (стрибки у висоту), Михайло Кохан (метання молота), Христина Погранична (художня гімнастика) Максим Галінічев (бокс), Анастасія Балабан (дзюдо), Софія Лискун (стрибки у воду), Владислав Остапенко (вільна боротьба) та інші.

Поради та побажання вдалих виступів юні спортсмени отримали від уславлених олімпійців: Ольги Харлан, Олега Верняєва, Жана Беленюка, Павла Тимощенка, Анни Різатдінової, чемпіонки ІІ Юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Юлії Левченко.

Україна втретє бере участь у Юнацьких Олімпійських іграх, започаткованих у 2010 році Міжнародним олімпійським комітетом.

Учасниками та призерами ЮОІ свого часу були Аліна Комащук (фехтування) та Сергій Куліш (кульова стрільба), Роман Свічкар (фехтування), Павло Коростильов (кульова стрільба), Андрій Говоров (плавання), Михайло Романчук (плавання).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: