«Ворскла» компенсує уболівальникам 5 млн гривень за квитки на матч з «Арсеналом» в Полтаві

«Ворскла» компенсує уболівальникам 5 млн гривень за квитки на матч з «Арсеналом» в Полтаві
Полтавський клуб поступився в Києві з рахунком 0:3

Для того, щоб повернути гроші за квиток, потрібно підійти до каси стадіону, написати заяву і взяти з собою паспорт з квитком

«Ворскла» продовжує повертати вболівальникам гроші за квитки на матч 5-го туру групового етапу Ліги Європи з «Арсеналом» (0:3), який рішенням УЄФА був перенесений з Полтави до Києва.

Загальний бюджет повернутих грошей складе майже 5 мільйонів гривень.

«Процедура повернення коштів триватиме до того часу, поки ми не повернемо кожному вболівальнику гроші за куплений квиток. Для того, щоб повернути гроші за квиток, потрібно підійти до каси стадіону, написати заяву і взяти з собою паспорт з квитком», - сказав Олександр Васін, начальник відділу маркетингу« Ворскли».

Як відомо, «Ворскла» готувалася прийняти «Арсенал» на своєму полі в Полтаві, однак УЄФА вирішив внести свої корективи, перенісши зустріч до Києва.

Своє рішення в УЄФА мотивували воєнним станом в прикордонних областях України. Спочатку «Арсенал» планував прилетіти до Харкова, а потім добиратися автобусом до Полтави, але потім на сайті УЄФА з'явилася інформація про перенесення поєдинку на НСК «Олімпійський».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: