ВООЗ благає Білорусь зупинити спортивні змагання

ВООЗ благає Білорусь зупинити спортивні змагання
Білорусь не хоче визнавати очевидного
Фото - Svaboda.org

У сусідній Білорусі продовжується страшний експеримент

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) наполегливо порекомендувала Білорусі посилити заходи дистанціювання і скасувати всі масові заходи на тлі поширення коронавірусу SARS-CoV-2 в країні.

«Ми рекомендуємо посилити заходи дистанціювання, заборонити масові заходи, забезпечити карантин хворих і контактних осіб», - заявив керівник експертної місії ВООЗ Патрік О'Коннор на брифінгу в Мінську та закликав готуватись до найгірших сценаріїв.

Нагадаємо, чемпіонат Білорусі з футболу – єдиний в Європі, який не зупинили і проводять з глядачами. У країні зафіксовано 2226 випадків зараження COVID-19, 23 людини померли.

У білоруській Вищій лізі виступає більше 20 українських футболістів, серед яких Артем Мілевський, Євген Хачеріді та Олександр Нойок з «Динамо» (Брест), а Юрій Вернидуб працює головним тренером «Шахтаря» з Солігорська. У чемпіонаті триває четвертий тур. Всі вони наражаються на небезпеку, яка забрала по всьому світу вже біля 110 тисяч життів. При цьому українські дипломати не робили з цього приводу жодних заяв.

Наразі у Білорусі офіційно задокументовані 2226 хворих та 23 летальні випадки. Для порівняння, в Україні - 2777 хворих та 83 смерті.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: