Відомі українські футболісти у пошуках роботи (фотогалерея)

Відомі українські футболісти у пошуках роботи (фотогалерея)
Артем Мілевський. Фото з відкритих джерел

Гладкий, Мілевський і ще 11 українців, які й досі без контракту

Ряд відомих українських футболістів покинули свої попередні клуби і поки знаходяться у вільному плаванні у пошуках нових.  Серед них: Артем Мілевський, Руслан Ротань, Марко Девич та інші.

Артем Мілевський (33 роки, форвард, останній клуб «Динамо» Брест) зі скандалом пішов з Бреста, де останнім часом грав дуже здорово - 3 голи і 7 ассистов в цьому році.

Владлен Юрченко (24 роки, центральний півзахисник, останній клуб «Байєр») з 2014 року провів всього 18 матчів за «Байєр», а в останньому сезоні взагалі не грав і нарешті покинув клуб. 

У Олександра Гладкого (30 років, форвард, останній клуб «Чорноморець») 1 липня закінчився контракт з «Чорноморцем», за який він у цьому році забив два голи в УПЛ.

Марко Девич (34 роки, форвард, останній клуб «Вадуц») з обопільної згоди розірвав угоду з клубом з Ліхтенштейну, але кар'єру завершувати не планує.

Сергій Стороженко розповів, що Марко може повернутися до Харкова, але поки розглядає варіанти.

Валерій Федорчук (29 років, центральний півзахисник, останній клуб «Рига») тільки в березні підписав контракт з «Ригою», але вже в червні покинув клуб, хоча його якраз недавно очолив Віктор Скрипник. Зараз екс-гравець «Дніпра» і «Динамо» підтримує форму в «Оболоні-Броварі».

Руслан Ротань (36 років, центральний півзахисник, останній клуб: «Динамо»). Подорож до Чехії і повернення в «Динамо» виявилося не дуже вдалими ідеями, але завершувати кар'єру Ротань не планує. Агент Руслан розповів, що шукає йому гідний клуб.

Екс-гравець «Дніпра» Андрій Блізніченко (23 роки, лівий півзахисник, останній клуб «Карабюкспор») не заграв в Туреччині, контракт продовжувати з ним не стали.

До Андрія проявляє інтерес один з клубів УПЛ, а також «Ягеллонія».

Олег Гусєв (35 років, правий півзахисник, останній клуб «Динамо») покинув «Динамо» після 15 років в клубі і поки не ясно, чи планує він продовжувати кар'єру.

Ігор Суркіс вже запропонував Олегу посаду в структурі клубу.

Василь Кобін (33 роки, правий захисник, останній клуб «Тобол») після виходу з «Вереса» провів 8 матчів за казахстанський «Тобол», а цього літа вже проходив перегляд в угорському «Дебрецені», але безуспішно.

Андрій Пилявський (29 років, центральний захисник, останній клуб «Зоря»). Після переходу в "Рубін" в 2016 році кар'єра Пилявської пішла по похилій. У минулому сезоні він не провів жодного матчу за «Зорю» з-за травми, а останні півроку взагалі був без клубу.

Антон Поступаленко (29 років, центральний півзахисник, останній клуб «Торпедо-БелАЗ») переїхав до Білорусі на початку квітня, провів 12 матчів, але контракт  продовжувати не стали. 

Іван Бобко (27 років, центральний півзахисник, останній клуб «Чорноморець»). Минулий сезон для Бобко був поверненням до «Чорноморця» після періоду в «Металісті» і сезону в «Дебрецені», але тепер він знову без контракту.

В кінці червня Іван був на оглядинах у «Львові», але клуб досі не оголошував про його підписання.

Олексій Антонов (32 роки, форвард, останній клуб «Вентспілс»).

Після сезону в «Габалі» Антонов не зміг заграти в Угорщині, безуспішно повернувся в «Чорноморець», а потім відправився в Латвію, де забив три голи в 11 матчах і розірвав контракт.

Підтримує форму з «Дніпром».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: