У Росії запропонували розстріляти інформатора WADA Родченкова

У Росії запропонували розстріляти інформатора WADA Родченкова

Таку заяву зробив почесний президент Олімпійського комітету Росії

Почесний президент Олімпійського комітету Росії Леонід Тягачов запропонував розстріляти колишнього главу Московської антидопінгової лабораторії, інформатора WADA Григорія Родченкова.

Про це повідомляє Lenta.ru.

«Ми чесні в цих відносинах. Наводили приклади по наших чемпіонах Лєгкову, Вилєгжаніну, Пєтухову, що у нас порушень не було. А Родченкова просто потрібно за неправду розстріляти, як Сталін би зробив», - зазначив Тягачов.

За його словами, російський спорт знаходиться на правильному шляху.

«Якщо нас незаслужено кривдять, то нам такі Олімпійські ігри і таке ставлення не потрібно. Ми на колінах стояти не будемо. Після рішення МОК в грудні ми приймемо рішення і на Олімпійському виконкомі, як нам бути в зв'язку з тією обстановкою, яка буде повідомлена в грудні», - підкреслив Тягачов.

Як відомо, Всесвітня антидопінгова агенція (WADA ) 16 листопада на засіданні свого виконкому в Сеулі визнала Російську антидопінгову агенцію (РУСАДА) такою, що «не відповідає кодексу» організації.

WADA також відмовилася відновити акредитацію російської структури. Це ставить під загрозу участь Росії в зимовій Олімпіаді і Паралімпіаді в Південній Кореї в 2018 році.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що звинувачення в державній підтримці допінг-системи пов'язані з майбутніми президентськими виборами.

Також на початку листопада стало відомо, що російського лижника Олександра Лєгкова було дискваліфіковано пожиттєво за вживання допінгу.

А згодом у Росії забрали ще дві медалі Сочі-2014.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: