Найкращий боєць UFC не встояв перед текілою, зброєю та поліцією

Найкращий боєць UFC не встояв перед текілою, зброєю та поліцією
Деякі люди не міняються

Пуститися берега у дні карантину? Нема проблем

Чемпіона UFC у напівважкій вазі Джона Джонса в ніч на п’ятницю, 27 березня, заарештували за водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння.

Також у бійця було знайдено пістолет, на який у Джонса, звісно, не було дозволу.

Поліцейські отримали повідомлення про стрілянину в місті Альбукерке близько години ночі. Коли вони прибули на місце, то під час обшуку автомобіля знайшли напівпорожню пляшку текіли -  750 мл Recuerdo (40% алкоголю мескаль бренду Хорхе Масвідаля).

Поліцейський у рапорті вказав що одяг Джонса була забруднений речовиною зеленого кольору, схожим на листя  на маріхуани. На питання про мету перебування за межами будинку (в США - карантин й сам Джонс кілька днів тому агітував всіх лишатися вдома) Джонс відповів, що йому «потрібно було проїхатися». Джонс не зміг надати водійське посвідчення і страховку. Від Джонса тхнуло алкоголем, в зв'язку з чим був викликаний напарник з досвідом роботи з п'яними водіями.

Джонс визнав, що в такому вигляді керував своїм позашляховиком і мав намір рухатися далі. Вийшовши з машини, боєць не зміг пройти кілька тестів на тверезість.

dzhon-dzhons_15852581291298225820

Потім його заарештували, а машину відвезли на штрафтстоянку. У ній виявлено заряджену зброю під водійським сидінням, а в кузові за водійськими дверима - круглий отвір того ж розміру, що і калібр патронів. У Джонса виявлено дворазове перевищення алкоголю в організмі. Сам Джонс заперечував, що стріляв з пістолета.

Після оформлення протоколів Джонса відпустили, призначивши на 8 квітня слухання по заставі.

Нагадаємо, що Альбукерке, штат Невада - це місце подій кримінального серіалу Breaking Bad, а Джон Джонс - давній майстер пустится берега.

При цьому Джонс - найкращий боєць UFC незалежно від вагової категорії.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: