Боєць ММА Джон Джонс здав 42 допінг-тести за рік

Боєць ММА Джон Джонс здав 42 допінг-тести за рік
Джон Джонс розподіляє сили і на бій, і на допінг-тест
UFC

Допінг? На це немає часу

Віце-президент UFC Джефф Новіцкі у своєму твіттері повідомив вражаючу новину. Виявляється, зірка змішаних єдиноборств Джон «Боунс» Джонс в минулому 2019 році цілих 42 рази пройшов різноманітні допінг-тести.

За цей час чемпіоном UFC у напівважкій вазі цікавились Американське антидопінгова агенція ( USADA), Атлетична комісія штату Каліфорнія та Атлетична комісія штату Невада.

Так Новіцкі відповів на закиди хейтерів щодо проблем Джонса з допінгом.

Нагадаємо, в 2015 Джон Джонс, який вважається одним з найкращих бійців в історії UFC та є нині кращим бійцем незалежно від вагової категорії, був позбавлений титул та безстроково дискваліфікований. За 15 місяців UFC його пробачила, бо не могла втрачати гроші, які мав принести популярний боєць. В 2018 Джонс не отримав ліцензію у Неваді, після чого опинився під «мікроскопом».

Саме цим пояснюються ті самі 42 перевірки. Ну, й тим, що Джон Джонс дуже полюбляє марихуану та не відмовляє собі у цьому сумнівному задоволенні.

Ну, а в ніч на неділю, 9 лютого 2020, Джон Джонс знову вийде в октагон. Його суперником буде небитий американець Домінік Рейєс.

Цей бій стане головною подією великого турніру UFC247. На кону буде титул чемпіона у напівважкій вазі.

Також в цей день в октагон вийде етнічна українка зі складним географічним бекграундом Валентина Шевченко та американка вірменського походження Кетлін Чукагян. Вони битимуться за титул чемпіонки UFC у найлегшій вазі, що нині належить Шевченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: