На Київщині визначилися чемпіони країни з триатлону на олімпійській дистанції й акватлону

На Київщині визначилися чемпіони країни з триатлону на олімпійській дистанції й акватлону
Фото ФТУ

Двома золотими нагороди відзначився Олексій Сюткін

У Вишгороді (Київська обл.) відбувся головний внутрішній старт сезону – чемпіонат України з триатлону на олімпійській дистанції.

А вже за день по тому спортсмени також посперечалися за медалі внутрішньої першості з акватлону, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

Як в одній, так і в іншій дисциплінах рівних собі не мав Олексій Сюткін. Черкасець вистрілив дуплетом, забравши собі золоті медалі як на «олімпійці», так і в акватлоні.

Бронзову медаль серед чоловіків у змаганні групи Elite виборов спортсмен з Донецька Іван Меньшиков, і це його перша нагорода у сезоні.

Також уперше потрапив на п’єдестал пошани і володар срібла Єгор Мартиненко, який тільки-но повернувся на дистанцію після важкої травми.

У змаганні жінок серед спортсменок групи Elite рівних не знайшлося Маргариті Криловій. Вихованка Георгія Драгуляна перервала невтішну для свого краю традицію.

Як повідомив її тренер, востаннє чемпіонат України на олімпійській дистанції спортсмени з Донецька вигравали далеких 18 років тому, і от тепер нагорода найвищої проби знову у донеччан.

Друге місце за підсумками змагань виборола Софія Прийма зі Львова, а трете дісталося без малого рекордсменці за кількістю здобутих бронзових медалей на чемпіонатах України Лілії Барановській (Київ).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: