Головний біатлоніст України розповів, як «давав інтерв’ю» «Раші Тудей»

Головний біатлоніст України розповів, як «давав інтерв’ю» «Раші Тудей»
Володимир Бринзак каже, що його підставили
Фото - Іван Вербицький

Володимир Бринзак каже, що не чекав такого підступу

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, як вийшло, що він двічі виступав у ролі спікера на кремлівських телеканалах. Зокрема – на «Раші Тудей».

- Розповім, як то було, - каже пан Бринзак в інтерв’ю «Главкому». - Є стрільбище, біля нього – тренерська біржа. Поруч зі мною стояв олімпійський чемпіон Діма Васильєв, який часто коментує біатлон на телебаченні, чотириразовий олімпійський чемпіон Алєксандр Тихонов. І якась жіночка, яка постійно спілкується з Васильєвим. Зокрема на тему висловлювань шведа Себастьяна Самуельссона про Алєксандра Лоґінова (швед публічно звинуватив росіянина у вживанні допінгу – «Главком»). Так, я сказав, що швед не показує результату і це його нервує. Що його не підкріплені фактами висловлювання про те, що Лоґінов вживав допінг, мав би перевірити комітет етики. При цьому був певен, що бесіда приватна. З Дмитром, якого я знаю. Жінка не представлялася, у неї не було ні акредитації, ні мікрофона. Навіть не знаю, на що вона мій голос записала. Ми потім розмовляли. Я запитав, як можна давати в ефір те, що я сказав не їй і не для інтерв’ю. Ситуації виникають на рівному місці, з нічого. А після того я стаю сепаратистом.

- Російському «Матч-ТВ» ви сказали у контексті війни, що «поступово виникає розуміння: люди ні при чому, політики завели їх в цю ситуацію». Ви дійсно так вважаєте?

- Я не приховую, що не збираюся рівняти всіх росіян під одну гребінку. Погані люди є і в нас. То не патріотизм, коли вдягнув вишиванку і клянешся в любові до України. Вважаю, що зробив для нашої держави трохи більше, ніж безліч тих депутатів, які вдягаються на засідання парламенту у вишиванки, а там вирішують свої темні справи. Я ж теж у тих колах кручуся, знаю, хто чим дихає і бачу, які вони дволикі – на публіці вороги, а без камер обіймаються і разом займаються бізнесом. Я так не можу. Звик виконувати свою роботу без зайвого піару. Але вартувало потрапити в ефір «Раші Тудей» - і все, зрадник.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: