Дніпро навесні прийме етап Кубку Європи з триатлону

Дніпро навесні прийме етап Кубку Європи з триатлону

Керівництво міста й організатори узгодили всі питання проведення змагань

Попри непросту ситуацію у країні, місто Дніпро все ж таки знайшло сили та можливості для проведення у себе вже другого в історії етапу Кубку Європи.

Про це заявив віце-президент Федерації триатлону України Сергій Лисов, якого цитує офіційний сайт ФТУ.

«Так, про це вже можна казати з великою впевненістю, тому що я зустрічався з керівництвом міста, і ми узгодили всі питання. Плануємо провести два Кубки Європи – юніорський і дорослий», - сказав він.

«Змагання серед молоді будуть вперше проводитися в Україні. Чотири роки тому у нас вже був досвід подібної організації, але було багато помилок, які не помітні глядачам і спортсменам, тим не менш цього разу хочемо щоб все пройшло на більш високому рівні», - додав він.

За словами Лисова, наразі ведуться переговори зі спонсорами та керівництвом міста щодо виділення бюджетних коштів на будівництво стартового плота безпосередньо для триатлону.

«Ми маємо старенький, але для міжнародного рівня він не підходить. На фестивальний причал привеземо спеціальні розбірні трибуни, також буде розміщена VIP-зона, буде встановлено великий екран, тож спостерігати за перегонами буде доволі комфортно», - зауважив він.

Лисов додав, що на турнір завітають лідери молодіжних збірних багатьох країн, а також другі та треті номери головних команд, бо їм потрібно підіймати власний рейтинг і набирати залікові бали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: