ЗСУ знищили понад 50 рашистів та їхні гаубиці на півдні України

ЗСУ знищили понад 50 рашистів та їхні гаубиці на півдні України
В Чорному морі напоготові до завдання ракетних ударів знаходяться два надводних і один підводний ворожий ракетоносій
фото: Генштаб ЗСУ

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 150 вогневих завдань

Збройні сили України сьогодні, 27 липня, на півдні країни знищили 51 окупанта та чотири одиниці броньованої техніки. Про це йдеться у повідомленні ОК «Південь».

Зазначається, що ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 150 вогневих завдань, за результатами яких «закріплено наш вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях, а окупаційні війська зменшено на 51 рашиста, ще дві гаубиці «Мста-Б», 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також склад боєприпасів у Солдатському».

В Чорному морі напоготові до завдання ракетних ударів знаходяться два надводних і один підводний ворожий ракетоносій, споряджені 20 ракетами типу «Калібр». «Решта 11 кораблів та катерів рашистського флоту продовжують маневрувати в ракетно безпечних районах поблизу узбережжя Криму», – інформує ОК «Південь».

Як повідомлялося, Збройні сили України протягом доби ліквідували ще приблизно 200 окупантів. Всього з початку повномасштабної війни війська РФ втратили 40 070 бійців.

Нагадаємо, триває 154-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Російські окупанти продовжують завдавати авіаційних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України. На Донбасі тривають бої. 

Читайте також: Оборона України: ситуація в регіонах станом на ранок 27 липня

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: