Захоплення заручників у Йорданії: є загиблі, поранені

Захоплення заручників у Йорданії: є загиблі, поранені

Кількість загиблих у результаті стрілянини становить 9 осіб, серед яких п'ятеро поліцейських, троє цивільних і туристка з Канади

В результаті атаки бойовиків у популярному туристичному місті Ель-Карак загинули правоохоронці та цивільні. Наразі поліція проводить штурм.

Як повідомляє «Радіо свобода», загинули щонайменше 10 людей і 27 дістали поранень.

За інформацією Reuters, кількість загиблих у результаті стрілянини становить 9 осіб, серед яких п'ятеро поліцейських, троє цивільних і туристка з Канади. 29 поранених було направлено до лікарень.

Раніше невідомі зі зброєю вчинили напад на поліцейських, а згодом взяли в заручники іноземних туристів.

«Операція триває, вона ще не закінчена і злочинці все ще всередині замку. Ця група планувала кілька атак на території Йорданії», – наводить агентство слова місцевого чиновника. Також повідомляється, що перед штурмом поліцейським вдалося звільнити десять заручників, серед яких були іноземці.

Про кількість людей, які могли опинитися у пастці бойовиків на території фортеці, побудованої хрестоносцями, інформації немає.

Особи нападників невідомі, жодне з угруповань не взяло на себе відповідальності за цю атаку.

Зауважується, що місто Ель-Карак розташоване приблизно за 120 кілометрів на південь від столиці Йорданії Аммана.

Крім того, Йорданія є ключовим союзником Вашингтона і членом коаліції під проводом США у боротьбі проти бойовиків угруповання «Ісламська держава» в Іраку і Сирії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: