Війна на Донбасі: російські бойовики відкривали вогонь із гранатометів та «важких» мінометів

Війна на Донбасі: російські бойовики відкривали вогонь із гранатометів та «важких» мінометів

В результаті обстрілів 10 грудня українські військові не постраждали

Із опівночі російські окупаційні війська шість разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, зокрема й із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню», - йдеться у вечірньому зведенні.

За інформацією пресцентру, три обстріли зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ: неподалік Майорська – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Кіндрашівської Нової – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; біля Шумів – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Крім того, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики також здійснили три обстріли: біля Лебединського – з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі неподалік Павлополя – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Сьогодні, 10 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було», - поінформували у штабі.

Раніше Генштаб назвав імена трьох загиблих бійців під Золотим: наймолодшому було 22 роки. Вони загинули 9 грудня поблизу Золотого від вибуху невідомого пристрою. 

Також нагадаємо, що загиблий 1 грудня на Донбасі спецназівець Каплунов був важливим свідком у справі проти «беркутівців».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: