«Слуги народу» виявили у своїй фракції «ватного клоуна та обмежене створіння»

«Слуги народу» виявили у своїй фракції «ватного клоуна та обмежене створіння»
Євгеній Шевченко послав усіх своїх однопартійців ....

Ватний клоун Євгеній Шевченко перетнув межу, - Безгін

Народний депутат з фракції «Слуга народу» Віталій Безгін обізвав свого однопартійця Євгенія Шевченка ватним клоуном та обмеженим створінням. Про це ми йдемо на його сторінці у Facebook.

За словами Безгіна, «ватний клоун Євгеній Шевченко, навіть для такого інтелектуального обмеженого створіння, межу перетнув», коли написав свої коментарі щодо рішення Конституційного Суду про скасування е-декларування.

Безгін запропонував Шевченку висловити «усі свої претензії на фракції, а не тишком-нішком у телеграм-каналі».

Також Безгін наголосив, що всі досягнення Шевченка «грунтуються на ефірі з Пушилим і створенні ТГ-каналу для 3к підписників».

«Мені відверто чхати на твою публічну і не публічну позицію, оскільки її вплив як на продукування політик в країні, так і на рішення фракції дорівнює 0. Але за риторику доведеться вибачитись!», - заявив парламентар.

Безгіна у коментарях під постом підтримали багато колег, зокрема Ігор Фріс, Ольга Василевська –Смаглюк та Богдан Яременко.

скрі скріншот_5_12

Шевченко у відповідь послав усіх своїх колег подалі.

скрі скріншот_6_13

Як повідомлялося, 28 жовтня Конституційний суд України визнав неконституційними окремі положення закону України «Про запобігання корупції» та  кримінальну відповідальність за декларування недостовірної інформації . Крім того, судді визнали неконституційними повноваження НАЗК щодо контролю та перевірки електронних декларацій.

28 жовтня НАЗК оголосило про закриття реєстру електронних декларацій через рішення Конституційного суду.

У Конституційному суді пояснили, що скасували електронне декларування, щоб захистити суддів від тиску органів виконавчої влади.

Представник президента в Конституційному суді Федір Веніславський заявив, що рішення суддів проти антикорупційних органів можуть нести негативні наслідки для європейської інтеграції України.

В Офісі президенти заявили, що  Володимир Зеленський  може повернути е-декларування та запевнили, що  українські посадовці та депутати продовжують декларувати своє майно та доходи . На Банковій запевнили, що антикорупційні організують необхідні повноцінні перевірки декларацій та закріплення заступників до відповідальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: