Російські зв'язки найближчих соратників Зеленського. Колишній високопосадовець СБУ обіцяє гучний скандал

Російські зв'язки найближчих соратників Зеленського. Колишній високопосадовець СБУ обіцяє гучний скандал

Колишній заступник голови СБУ анонсував пресконференцію, присвячену чинному голові спецслужби та голові Офісу президента

Фото: РБК-Україна

Дмитро Нескоромний або хтось від його імені обіцяє пресконференцію, присвячену Баканову та Єрмаку

Телеграм-канал «Дмитро Нескоромний» заперечує учорашні повідомлення засобів масової інформації про затримання колишнього першого заступника голови Служби безпеки України Дмитра Нескоромного і його подальшу втечу в кайданках від співробітників ЦСО «А» СБУ. Також телеграм-канал називає розголос навколо персони Нескоромного провокацією з боку оточення голови СБУ Івана Баканова.

«Я знав про її підготовку заздалегідь. Я знав, що при затриманні мене планують ліквідувати. Тому залишив Україну. Зараз я перебуваю в Європі», – повідомляє Telegram-канал начебто від імені самого Дмитра Нескоромного, який вважається близьким до опального екс-глави Офісу президента Андрія Богдана.

Також повідомляється, що після звільнення зі служби Нескоромний начебто мав намір провести пресконференцію, на якій планував довести до відома громадськості інформацію про негативні процеси в СБУ, які почалися там з появою Баканова. «Але мене відрадив від її проведення особисто президент Зеленський, який гарантував безпеку мені й моїй родині. Будь-хто може побачити тепер, чого варте слово Президента України», – каже автор каналу від імені колишнього високопосадовця.

«Дмитро Нескоромний» запевняє, що той нині перебуває зараз за межами України.

«Милуючись краєвидами одного німецького містечка, планую найближчими днями оприлюднити інформацію про даму серця Баканова, яка живе у Москві, за якою він тужить, і яка є інструментом шантажу з боку ФСБ. Крім того, я повідомлю про те, хто отримує відкати і «дивіденди» на «Великому будівництві», про родинні зв'язки Єрмака в Росії та справжні причини, чому був зірваний обмін полоненими», – добавляє «Дмитро Нескоромний».

Крім того, «Дмитро Нескоромний» каже, що до нього зараз звертається багато журналістів.

«У зв'язку з цим хочу повідомити, що у найближчому майбутньому планую виступити на прес-конференції в столиці однієї з держав ЄС, на якій відповім усім на всі питання», – пообіцяв канал, який начебто веде колишній високопосадовець СБУ.

Як повідомлялося раніше, головний редактор видання «Цензор.нет» Юрій Бутусов повідомив про затримання полковника «Альфи» СБУ Андрія Расюка, якого підозрюють в підготовці вбивства начальника главку внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення ексзаступника голови спецслужби Дмитра Нескоромного. «Нескоромний оголошений у розшук, йому заборонено виїзд із України», – повідомив також Бутусов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: