Печальний фінал «Кримнашу». Росіяни хлинули в Туреччину

Печальний фінал «Кримнашу». Росіяни хлинули в Туреччину

Російські туристи вже «натішились» захопленим українським і ринулись у більш комфортну Туреччину

Перший літак з групою туристів з Росії зробив в суботу посадку в турецькій Анталії. Про це повідомило Анатолійське агентство.
Це прямий рейс з Москви. Таким чином, вперше за останні вісім місяців до Туреччини організовано прибула велика група росіян, які купили путівки на курорти Анталії.

Прибуття цього рейсу привернуло велику увагу місцевих журналістів, стверджують кремлівські ЗМІ. Начебто деякі телеканали робили прямі включення з аеропорту. Самих же туристів співробітники повітряної гавані, якщо вірити російським повідомленням, зустріли квітами, а біля зони паспортного контролю адміністрація аеропорту пропонувала коктейлі прибулим.

Тим часом в окупованому Криму настрої у зв'язку з відкриттям турецьких курортів для росіян дуже песимістичні. Хоча окупаційна адміністрація тішить себе надіями.

Відкриття Туреччини для турпоїздок росіян істотно не стане на заваді розвитку туризму на півострові. Таку заяву сьогодні розповсюдив званий міністр курортів і туризму Криму Сергій Стрельбицький.

«Звичайно, в плані пляжного туризму і відпочинку Туреччина становить серйозну конкуренцію Криму, але нам немає рівних в нашому лікувальному туризмі, це ми і будемо просувати, ми будемо також робити все, щоб в міжсезоння в Криму була максимальна кількість туристів», - додав Стрельбицький .

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: