Міноборони попереджає: в Україні розпочалися планові тактичні навчання

Міноборони попереджає: в Україні розпочалися планові тактичні навчання
Фото: Служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Під час навчань будуть відпрацьовані питання переміщення підрозділів, десантування та різні тактичні дії в гірській місцевості

На Заході України в рамках перевірки готовності до виконання завдань за призначенням визначених військових частин та підрозділів Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ та Повітряних Сил Збройних Сил України розпочалися планові тактичні навчання. Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ ЗС України.

Під час навчань будуть відпрацьовані питання переміщення підрозділів, десантування та різні тактичні дії в гірській місцевості.

Дії підрозділів Десантно-штурмових військ забезпечуватимуть бойові літаки Повітряних Сил, бойові вертольоти армійської авіації та інженерно-саперні підрозділи Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Міноборони закликають громадян не хвилюватися, оскільки дані заходи підготовки здійснюються із врахуванням відповідних рекомендацій та обмежень у зв’язку із карантином.

Десантно-штурмові війська, як і решта підрозділів Збройних Сил України, продовжують підвищувати свою бойову майстерність для захисту громадян та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, 2 квітня у Львівській області на подвір’я житлового будинку у приватному секторі впала ракета. За фактом падіння снаряду військова служба правопорядку у Збройних силах України відкрила кримінальну справу.

Міністр оборони Андрій Таран згодом заявив, що причиною падіння зенітної ракети на подвір’я приватного будинку у Львівській області стала застарілість та несправність боєприпасу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: