Лукашенко знову почав критикувати РФ

Лукашенко знову почав критикувати РФ
Президент Білорусі Олександр Лукашенко

На думку Лукашенка Москва не відповідає Мінську взаємністю

Очільник Білорусі Олександр Лукашенко порівняв заборони на експорт низки білоруський товарів таких як яблука і груші до РФ із санкціями. Про це пише російська служба «Голосу Америки».

За його словами в РФ знахабніли настільки, що викручують Мінську руки. Олександр Лукашенко нагадав, що півтора роки тому Білорусь провела ремонти нафтопроводів, які були в аварійному стані за власні кошти. Це, як наголосив білоруський лідер, дозволило РФ і далі експортувати нафту без жодних збитків.

Проте на думку Олександра Лукашенко добро, яке Білорусь постійно робить РФ, повертається їй злом. «Білорусь б’ють у ліву щоку, а вона підставляє праву» - так охарактеризував ситуацію лідер держави. 

Раніше Лукашенко закликав українців не голосувати за актора Зеленського.

«Одного я дуже добре знаю, - розмірковує Лукашенко. - Другого я бачив тільки в кіно, я його як політика не знаю. Але я вам скажу від життя: у нас з Порошенком був колись спільний друг - це Михайло Саакашвілі. Коли Саакашвілі проводив вибори, будучи президентом, конституцію поміняв, ще щось - почали з народом займатися жартами. Це призвело до того, що йому довелося покинути Грузію і ховатися в інших країнах». 

Також Лукашенко розлютився через жахливі умови в корівнику і звільнив губернатора

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: