Кім Чен Ина переобрали головою Держради КНДР

Кім Чен Ина переобрали головою Держради КНДР
Кім Чен Ин
У Північній Кореї лідера КНДР Кім Чен Ина переобрали головою Держради.

Про це повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).

На першій сесії 14-го Верховного народного зібрання обрали нового прем'єр-міністра Північної Кореї - ним став старший член правлячої Трудової партії Кім Чже Рен.

Також був обраний голова президії Верховного народного зібрання, на цю посаду призначили Цоя Рен Хе.

Нагадаємо, що Кім Чен Ин є головою Державної ради КНДР з 2016 року, головою Трудової партії Кореї (ТПК), а також вищим керівником КНДР з 2011 року.

 Кім Чен Ин (Кім Чжон Ин— північнокорейський політичний, державний, військовий і партійний діяч. Диктатор, син колишнього диктатора Північної Кореї Кім Чен Іра. Після смерті батька з 29 грудня 2011 зайняв його посаду.

Голова Трудової партії Кореї, а також верховний лідер КНДР з 2011 року. До приходу до влади він рідко з'являвся публічно, і багато дій Кіма і його уряду залишаються невідомими.[4]. Маршал КНДР.

З кінця 2010 року Кім Чен Ин почав з'являтися на публіці разом із батьком, через що його почали розглядати як майбутнього наступника на посаді лідера нації. Після смерті Кім Чен Іра його офіційно проголосили «Великим Наступником». Верховний командувач збройними силами КНДР (з 30 грудня 2011)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: