До бази «Миротворця» потрапили ще два відомі артисти

До бази «Миротворця» потрапили ще два відомі артисти
Олександр Ширвіндт

Ширвіндт свідомо порушив державний кордон України

Російський актор, художній керівник Московського академічного театру сатири Олександр Ширвіндт і рок-музикант з США, лідер групи Alex Carlin Band Алекс Карлін потрапили в базу даних українського сайту «Миротворець» за незаконне відвідування Криму.

Згідно з повідомленням на сайті, Ширвіндт потрапив в базу через свідоме порушення державного кордону України - незаконну гастрольну діяльність на території тимчасово окупованого Росією Криму.

Карлін потрапив в базу даних сайту з аналогічних причин.

Як повідомлялося, раніше до чорного списку «Миротворця» внесли українофоба Вассермана.

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

У липні в базу «Миротворця» потрапили російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська. Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

1 липня стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

12 серпня стало відомо, що 72-річний російський телеведучий програми «Поле чудес» Леонід Якубович потрапив до бази даних центру «Миротворець» за порушення державного кордону України при поїздці до окупованого Криму.

26 серпня російський актор, письменник і драматург Євген Гришковець потрапив у списки «Миротворця» за гастролі в окупованому Криму та антиукраїнські висловлювання.

Це не повний перелік осіб, які потрапили до списку «Миротворця».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: