Увечері буде закрито на вхід три станції київського метро

Увечері буде закрито на вхід три станції київського метро
Зміни в роботі столичного метро передбачаються після 20 години
Фото з відкритих джерел

Футбольний матч внесе зміни в роботу столичної підземки

У вівторок, 10 серпня, можливі деякі зміни в роботі столичного метро. Вони пов’язані з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Генк» (Бельгія). Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства «Київський метрополітен».

Так, перед футбольним матчем (початок гри о 20:30), а також після його завершення можливе обмеження (закриття) на вхід до станцій:

  • «Палац спорту»,
  • «Олімпійська»,
  • «Площа Льва Толстого».

«Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій», – зазначає «Київський метрополітен» і перепрошує за можливі незручності.

Нагадаємо, 7 серпня теж обмежувався вхід до станцій столичного метро у зв’язку з проведенням на НСК «Олімпійський» футбольного матчу (початок гри о 19:30) між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Олександрія» (Олександрія).

На станції метро «Кловська» будуть замінені турнікети. Нове обладнання почнуть встановлювати з 10 серпня. Роботи триватимуть до 19 серпня та виконуватимуться виключно у нічні зміни.

Для пасажирів станція «Кловська» працюватиме у звичайному режимі. Водночас, можливі обмеження на вхід у пікові години.

Зазначимо, що нові високі турнікети, які продовжує встановлювати Київський метрополітен, критикують за недоступність для маломобільних пасажирів. Зокрема, ці турнікети не були узгоджені з Національної Асамблеєю людей з інвалідністю.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: