Тігіпко купив аптечний бізнес мережі «Космо»

Тігіпко купив аптечний бізнес мережі «Космо»
Аптечний бізнес Сергія Тігіпка планує стати одним з лідерів вже за два роки

На сьогодні мережа «Космо» нараховує близько 30 аптек

Група ТАС українського бізнесмена Сергія Тігіпка підписала угоду про покупку аптечного бізнесу «Космо», що нараховує близько 30 аптек у Києві і області. Про це розповів генеральний директор мережі аптек ТАS Валерій Гудзенко, повідомляє Liga.net.

Як зазначив Гудзенко, 22 січня компанія офіційно оголосила про угоду. «Мова йде про $ 8-10 млн. Через два роки ТАС планує керувати мережею з 450-500 аптек», - поінформував генеральний директор мережі аптек ТАS.

За словами Гудзенко, з аптечного ринку масово йдуть невеликі компанії, бо великі мережі можуть отримувати від виробників знижки до 30% завдяки великим обсягам продажів і встановлювати ціни нижче, ніж у окремих аптек.

Лідерами в Україні вважаються мережі «Аптека низьких цін» (близько 1000 об'єктів), «Мед-сервіс» (близько 330) і «Аптека доброго дня» (близько 250).

Гудзенко поінформував, що мережа ТАS планує за два роки увійти до лідерів на ринку України. «На сьогодні цій мережі належить 114 аптек, до березня їх кількість зросте до 150», - запевняє генеральний директор мережі аптек ТАS.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: