Сьогодні виповнилося десять років з моменту «нападу» вінка на Януковича (відео)

Сьогодні виповнилося десять років з моменту «нападу» вінка на Януковича (відео)
Під час офіційної церемонії покладання вінків розпочалася сильна злива з вітром і градом

Можновладець кілька секунд самостійно намагався побороти вінок

2010 року під час покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату поривом вітру на Віктора Януковича упав чималенький ялиновий вінок.

17 травня 2010 року під час покладання вінків тодішніми президентами України та Росії Віктором Януковичем та Дмитром Мєдвєдєвим пам’ятнику невідомому солдату у Києві стався неоднозначний інцидент. Під час церемонії розпочалася сильна злива з вітром і градом. Коли Янукович підійшов до свого вінка – той раптом відірвався і полетів на «гаранта». Можновладець кілька секунд самостійно намагався побороти вінок, аж поки йому не допомогли охоронці, які повернули зловмисника на стійку.

Згодом працівники прес-служби Януковича намагались змусити журналістів видалити відео з цим інцидентом, однак їм це не вдалося.

Нагадаємо, 12 травня, Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою експрезиденту Віктору Януковичу у справі про організацію насильницьких злочинів 18-20 лютого 2014 року. В Офісі генпрокурора повідомили, що рішення суду про заочне взяття під варту надає право стороні обвинувачення розпочати стосовно Януковича процедуру екстрадиції.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: