На Львівщині річка Турянка вийшла з берегів, затоплено село

На Львівщині річка Турянка вийшла з берегів, затоплено село
На Львівщині внаслідок зливи затопило село

Підтоплено житлові будинки, школа, ветеринарний пункт, магазини

На Львівщині через сильні опади розлилась річка Тур’янка, внаслідок чого сталося підтоплення кількох десятків житлових будинків у Стрийському районі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

«23 червня о 01:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що внаслідок ускладнення погодних умов, що супроводжувались сильними дощами, в с. Зарічне Стрийського району, внаслідок наповнення паводковими водами розлилась річка Турянка. Підтоплено близько 100 житлових будинків, 105 господарсько-нежитлових споруд, недіюча школа, ветеринарний пункт, 2 продуктові магазини, клуб-бібліотека», – йдеться у повідомленні.

Пожежно-рятувальними відділеннями організовано 2 рятувальні групи для проведення пошуку та рятування людей. За допомогою човнів та рятувальних жилетів врятовано 3 особи, з них 1 звернулась за медичною допомогою (стан шоку).

Висота підтоплення становить від 0,7 м до 1 м. станом на 06:00 рівень води в житлових будинках знизився до 15 см.

На в’їзді в с. Зарічне стався перелив р. Свіча через дорогу, протяжністю 25 м. Проїзд до населеного пункту наявний.

Нагадаємо, у Чернівецькій області річка Черемош прорвала дві дамби дамбу. Вода може затопити два населених пункти. Місцеві жителі публікують відео нестримної стихії. Також буковинці кажуть, якщо дощі триватимуть й найближчі дні, то станеться катастрофа. А дощі обіцяють до неділі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: