За війну віцепрем’єр Кубраков отримав 29 млн грн від колишнього партнера

За війну віцепрем’єр Кубраков отримав 29 млн грн від колишнього партнера
Найбільший транш коштів (17,57 млн грн) від колишнього бізнес-партнера надійшов віцепрем’єру наприкінці жовтня
фото з сайту президента

Ще у 2021 році високопосадовець продав свою частку в компанії «Місто для людей», яка займається введенням в експлуатацію багатоповерхівок

За 2022-2023 роки віцепрем’єр-міністр з відновлення-міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков задекларував 28,59 млн грн, отриманих у виглядів доходу від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані Реєстру декларацій.

Джерелом доходу виступив громадянин України Руслан Крамаренко. Найбільший транш коштів (17,57 млн грн) від цієї особи надійшов віцепрем’єру 20 жовтня 2023 року.

За війну віцепрем’єр Кубраков отримав 29 млн грн від колишнього партнера фото 1
дані з Реєстру декларацій

Руслан Крамаренко – це колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Леоніда Черновецького , один з найближчих соратників «регіонала» Олександра Попова, а також уже ексбізнес-партер Кубракова в компанії «Місто для людей». Влітку 2021 року віцепрем’єр повідомив про продаж свого бізнесу. У 2016 році він разом з Русланом Крамаренком заснували групу компаній «Місто для людей», яка займається введенням в експлуатацію багатоповерхівок (комплексне обслуговування об’єктів, монтаж водопровідних мереж, систем опалення, прибирання будинків та інше).

Як підрахував «Главком», починаючи з 2021 року, Олександр Кубраков одержав  від Руслана Крамаренка 38,45 млн грн доходу від відчуження цінних паперів та корпоративних прав.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: