НАБУ допитало екс-голову НАЗК Корчак та її родину

НАБУ допитало екс-голову НАЗК Корчак та її родину
Наталя Корчак

Головну антикорупціонерку підозрюють у незаконному збагаченні

Національне антикорупційне бюро допитало екс-главу Національного агентства із запобігання корупції Наталю Корчак, її чоловіка і свекруху у справі про купівлю паркомісць та їх використання для незадекларованих автомобілів. Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню «Українські Новини».

«І я, і мій чоловік, і моя свекруха, і вітчим чоловіка ходили в НАБУ. Чоловік кілька разів ходив до НАБУ в якості свідка. Я в якійсь мірі навіть рада тому, що тепер іншого гріха, про який я могла забути, немає», - розповіла Корчак.

За її словами, автомобіль Skoda Octavia A7 був куплений за 600 тисяч гривень людиною, яка здатна заробляти такі гроші.

«Чому детектива НАБУ, який незаконно проник до житла, ніхто не викликає навіть для дачі пояснень? Детектив НАБУ приходив у салон, де продали цей автомобіль, і вимагав від власника салону дати свідчення, що Корчак була, коли цей договір підписувався. Вибачте, є камери, власник салону каже, що мене не було», - уточнила екс-глава НАЗК.

Зазначимо, у середу, 28 березня, на позачерговому засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції обиратимуть нового очільника агентства.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомили, що в рамках досудового розслідування детективами кримінального провадження від 5 жовтня 2017 року голову НАЗК Наталю Корчак 30 жовтня викликали для допиту як свідка у справі, на який вона не з’явилася.

Національне антикорупційне бюро України намагалося вручити повістку на допит родичці глави Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак через можливі недостовірні дані в е-декларації останньої, але свекруха голови НАЗК зачинила у квартирі детектива НАБУ.

Після цього Національне антикорупційне бюро України допитало голову Національного агентства з питань запобігання корупції Наталію Корчак у справі про придбання паркомісць і їхнього використання для незадекларованих автомобілів.

Пізніше, столична поліція на підставі заяви свекрухи Корчак розпочала досудове розслідування за статтею порушення недоторканності житла. Зі свого боку, детектив так само звернувся до поліції через перешкоджання його роботі та утримання в квартирі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: