Порошенко призначив нового командувача Об'єднаного оперативного штабу

 Порошенко призначив нового командувача Об'єднаного оперативного штабу

Генерал-лейтенант Сергій Наєв отримав нову посаду

Президент України Петро Порошенко прийняв рішення призначити першого заступника командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Сергія Наєва командувачем Об'єднаних сил. Про це він повідомив під час поїздки в зону АТО.

«За моєю ініціативою Верховна Рада ухвалила закон про реінтеграцію Донбасу. Цим документом створена нова правова основа для відсічі ворожій агресії на Донбасі, а в перспективі — і для відновлення територіальної цілісності України. Формат антитерористичної операції буде змінений на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами й засобами ЗСУ та інших військових формувань та правоохоронних органів покладатися на командувача об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва», - повідомив український президент.

Об'єднаний оперативний штаб діє в системі Генштабу. Йому підпорядковуються не тільки підрозділи Збройних сил, але й усі силові структури, які перебувають на території Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петро Порошенко відвідав два населених пункти на лінії зіткнення в Луганській області. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: