Як ворог підготувався до контрнаступу України: роз’яснення РНБО

Як ворог підготувався до контрнаступу України: роз’яснення РНБО
На одному квадратному метрі в середньому знаходиться три-чотири-п'ять мін
фото ілюстративне

Сьогодні українські військові успішно виконують свої завдання на фронті

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов відреагував на повідомлення про повільні темпи контрнаступу ЗСУ й заявив, що ніяких дедлайнів та графіків не існує
Про це він заявив у телемарафоні «Єдині новини».

«По-перше, нам ніхто дедлайни, крім нас самих, ставити не може. По-друге, ніякого графіка не існує. По-третє, коли починаються такі розмови, маємо на увазі, що це розповідають люди, які не розуміють, що таке війна», – зауважив Данілов.

Секретар РНБО також наголосив, що на сьогодні українські військові успішно виконують свої завдання на фронті.

«Маємо розуміння, що ворог дуже потужно підготувався до цих подій. Величезна кількість територій замінована. Кількість мін, яка є на території, яку треба подолати нашим військовим, просто шалена. На сьогодні в середньому три-чотири-п'ять мін знаходиться на одному квадратному метрі», – додав він.

Раніше повідомлялося, що після проходження навчання у країнах НАТО, українські бригади ЗСУ перестали під час контрнаступу використовувати тактику, взяту з американських зразків. Замість цього, вони повернулись до тактики, яку знають найкраще.

До слова, триває 526-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулось 44 бойових зіткнення. Ворог продовжує терористичні атаки на Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: