Крисіна примусово доставлять у Дарницький райсуд Києва - волонтер

Крисіна примусово доставлять у Дарницький райсуд Києва - волонтер
Юрій Крисін

Підготовче засідання засідання у справі Крисіна призначено на 26 березня

У понеділок відбудеться суд над Юрієм Крисіним, який проходить як обвинувачений у справі про тортури на Майдані в січні 2014 року.

Даний епізод з участю Крисіна і його підлеглого Сергія Чемеса розглядатиме Дарницький райсуд Києва, написав у Facebook волонтер Роман Сініцин.

За його словами, 26 березня Крисіна в примусовому порядку доставлять на підготовче засідання.

«Знаю, що всіх вже дістало. Але буде набагато гірше, якщо цю справу спутстять на гальмах. Завтра. Дарницький районний суд. Севастопольська, 7/13. 13:30. Черговий суд за одним із епізодів щодо злочинної діяльності рецидивіста Крисіна. Це коли він свою «тітушню» здавав в оренду «Оплоту». Цього разу у нього вже примусовий привід, відпетляти «через загрозу життю» не вийде. Приходьте. Це важливо!»- написав він.

Нагадаємо, 15 березня до суду у Дарницькому районі столиці, де розглядається справа щодо підозрюваного у причетності до вбивства журналіста В'ячеслава Веремія Юрія Крисіна, активісти влаштували марш.

Як відомо, Шевченківський районний суд Києва 22 грудня 2017 року визнав винним у хуліганстві фігуранта справи щодо нападу на Веремія Юрія Крисіна – йому призначили покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки.

28 лютого Крисіна виявили в лікарні. Як стверджують активісти, він перебував у дитячому відділені.

1 березня розгляд апеляційної скарги прокурора про рішення Шевченківського суду щодо Юрія Крисіна у справі про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія перенесли на 19 березня. Ані Юрій Крисін, ані його захист на суд не з’явилися.

Читайте також статтю: «Шкаф» та його скелети. Справа Крисіна як вирок українському правосуддю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: