Остап Дроздов Журналіст

Колективний Путін. У Росії немає «когось іншого»

Путін став уособленням сучасної РФ
фото з відкритих джерел

Пошук «когось іншого в росії» слід починати із прописних істин

Кожен їхній «інший» – це спроба покращити імперську росію. Це та сама захланна параша, тільки без путіна. Це – виправити його помилки зі збереженням самої суті шовіністичної імперії. Це боротьба за краще вбивство й більшу кількість професійніше виготовлених ракет.

Кожен їхній «інший» – це армія без корупції, але з усе тим же загарбництвом та інтервенціями.

Кожен їхній «інший» – це ідея зміцнення підкошеної санкціями росії. Це спроба глиняноногого Колоса вдержати рівновагу, аби продовжувати нести в світ суцільне зло. З ядерною зброєю.

Кожен їхній «інший» – це порятунок того, кому місце у скотобійні. Це ідея «справжнього» народного самодержавства з тим же раболєпієм, чинопочитанієм і православієм гіпофізу.

Кожен їхній «інший» – це в кращому випадку типаж такого собі Пьотра Первого, який пригріб дикуна до нормального й рукостискального вигляду. Це концепт модернізованого гвалтівника з європейським обличчям.

Кожен їхній «інший» – це в гіршому випадку радикальні головорізи, які жадають «по-бистрому» розібратися з усіма.

На росії нема «когось іншого».

Наш максимум – скористатися смутою на болотах. Важливішими є новини з нашого фронту, а не воронєзького. Корисність подій на болотах має лише один критерій – просування ЗСУ.

Це все, що нас має цікавити, поки вони будуть красти унітази в самих себе.

Читайте також: Пасьянс після путчу. Чи готова заміна Путіну?
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: