Остап Дроздов Журналіст

Реальна політика після Революції Гідності

Якщо ви зауважите, то Яценюк уже ні слова не говорить про Гонтарєву.

Якщо ви зауважите, то Яценюк уже ні слова не говорить про Гонтарєву. Кудись поділося театральне помахування пальчиком, надування щічок і вправляння в жанрі демагогічного критицизму. Теми Гонтарєвої для прем'єр-міністра вже не існує. Ризикну припустити чому.

Наїзд на Гонтарєву був способом поторгуватися з Порошенком. Предмет торгів - не один, їх два. Інсайдерські джерела кажуть, що під час торгів Яценюк виборов:

а) свого губернатора в Чернівецькій області;

б) повний контроль над Мінекологіії (а це - кіотські гроші, всі ліцензії на роботу з надрами та відходами, усі родовища, водокористування тощо).

Ну і святе в таких випадках діло - продемонструвати Першому свою готовність з'їжджати з теми при умові дотримання своїх інтересів. Ключове слово теперішньої влади - інтереси, інтереси, інтереси.

Якщо незабаром відбудуться певні призначення, то це - типово по-януковицьки. Це - огидно. Зрештою, це по-нашому. Ось така вона, реальна політика після Революції Гідності.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: