Остап Дроздов Журналіст

Моральний апокаліпсис Росії, або Про що говорять мешканці пекла

Тонни бруду від такого народу - це найкращий некролог для Валерії Новодворської

Я не перший, хто це скаже. І не останній. Щойно прочитав коментарі росіян під новиною про смерть Новодворскої.

Тепер я знаю, про що говорять мешканці пекла. Моральний апокаліпсис.

Антихрист у чистому вимірі. Відходи людства. Все найгірше, що є в популяції Homo Sapiens, сконцентровано в цьому народі.

І не кажіть, що вони не винні, що вони теж жертва. Ніщо не виправдовує такої ницості. Їхня черепна коробка порожня. Їхнє серце відсутнє. Вершина безлюдяності.

Я таке зустрічаю вперше. Я навіть не знаю, як реагувати. У мене немає досвіду контактування з людським дном.

Це суцільна чорнота, чортяча злість, викиди найтемніших людських проявів. Сказати, що я вражений, - нічого не сказати. Тепер я розумію, чому нормальні люди застигають у паралічі перед обличчям абсолютного зла.

Єдине, що мене заспокоює, - це велика знаковість цього мракобісся. Тонни бруду від такого народу - це найкращий некролог для Валерії Новодворської. Вона зараз торжествує. Бо, виявляється, вона була права. Російського народу не існує. Його не залишилось. Є просто біомаса з негативним зарядом.

Вона дуже раділа, коли побачила, що український народ виривається з лап біомаси. А коментарі під повідомленням про її смерть дали нам, українцям, кінцеву відповідь. Ми вже вирвались.

Вічная память справжній росіянці.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: