Остап Дроздов Журналіст

Влада любить мирні протести

Якщо лідери опозиції за наступну добу не поміняють свої памперси, то я б не радив їм навіть з'являться в людних місцях

Щодо київських подій думка однозначна. Ми - Європа. Там люди ніколи не патичкуються з владою. Її палять, її зносять, її ненавидять, її змітають. Це - справедливо. Думаю, що час гніву настав. Гнів - це саме те почуття, якого боїться кожна влада. Вона любить мирні протести. Але застосовує водомети, коли починає боятися. У наших владних тварин навіть страх - тваринний.

У нас немає влади, у нас є режим. А це звільняє народ від мирного протесту. Якщо лідери опозиції за наступну добу не поміняють свої памперси, то я б не радив їм навіть з'являться в людних місцях. Ну а режиму не лишається нічого, як оголосити надзвичайний стан. Це - теж правильно. Бо в умовах надзвичайного стану народ має всі можливості вживати надзвичайні засоби з метою повернення в країну не лише конституційного ладу, але й здорового глузду.

Кожен депутат, який проголосував за сталінські закони, тепер боїться за своє життя. Кожен правоохоронець, який стає проти людей, тепер готовий до... Кожен чиновник, який виконує наказ режиму, тепер забув про спокій. Кожен, хто підтримує режим, тепер лякається своєї тіні. Отже: кожен українець повинен становити фізичну небезпеку для всіх вище перерахованих. Бо це - зрозуміла їм мова.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: