Остап Дроздов Журналіст

Гарант ставиться до Донбасу як до бидла

Неповнолітніх прошу далі не читати.

Неповнолітніх прошу далі не читати.

У мене теж є інформація, що цими вихідними влада виряджає на антимайдан (до чого ж дебільна назва!) своїх урків, які за сумісництвом є нашими братами-співвітчизниками. Мотивація в них проста – п....ти бандеровцев (цитата). Которые мешают им жить и празднично готовиться к Новому году. Ще в них мотивація така: че-то мы долго терпели весь этот беспредел. Із цього приводу є один галицький анекдот. Зібралися гості на весілля. Ну що, поїли, попили, потанцювали. Що далі? Тепер-ка ділимосі й п….мосі.

А тепер серйозно. 70 років Східна Україна була гарантом стабільності радянського режиму. Тепер вона знову є тим самим гарантом стабільності, тільки вже іншого режиму – свого ставленика. Таке враження, що цей регіон має місію – консервувати режими. До Росії нас тягнуть вони. До совка нас тягнуть вони. На дно нас тягнуть вони. Що ми тільки не робили для них! І на Різдво до Львова возили, і на екскурсії возили, і лагідно примовляли, і братами називали, і до пампухів припрошували… Без Східної України ми не можемо добитися ніяких змін на краще, тому що ми вимагаємо кардинальних змін, а їм достатньо мікроскопічного пакращення.

Тиждень тому на мене тут напосілися фейсбучні користувачі з Донбасу за те, що я їх образив. А я повторюю своє запитання: тоді чому ви всі мовчите? Чому ви всі сидите в глибокому підпіллі? Де ваша громадянська позиція? Ви чудово знаєте, що всі ваші антимайдани робляться під примусом. Це не я – це ваш гарант ставиться до вас як до бидла. Без вас ніякі зміни не відбудуться, тому що Західна Україна виряджає до Києва свідомих людей, а Східна Україна – тітушок та інших характерних суб’єктів. Невже вас самих це влаштовує? Два останні роки в Галичині всі казали: та чого ви переживаєте – Донбас першим повстане, і цим утре носа всім великим патрійотам зі Львова. Я чув це сотні разів. Де наш Донбас? Де? Якщо Донбас і повстає – то щоби п…здить бандеровцев.

Майдан триває уже 23 дні. Вважаю, що це достатній час, аби принаймні визначитися. Якщо ви тупо за Януковича – то прямо так і скажіть. Тоді всі будуть чітко знати, що вам потрібен не добробут – а пакращення, не президент – а батя, не розвиток – а доживання. Якщо ви за рішучі зміни – прямо так і скажіть. Якщо ви ні за кого – прямо так і скажіть. АЛЕ НЕ МОВЧІТЬ, мать вашу! Вийдіть із кухонь. Займіть бодай якусь позицію – бо виглядає на те, що у вас хіба що йолка в голові й салат олів’є. Дорогі мої, перестаньте бути чорною дірою, яка поглинає все підряд. Ні один – ви чуєте? – ні один галичанин ніколи не поїде кудись-там, щоб когось із вас п…ти. Ні один!!! Навпаки – я тільки те й чую, що східняки – наші брати, наші побратими, наші співвітчизники… Що ж ви за люди такі? Якщо не хочете помогти змінити вашого ставленика, який вас просто-напросто кинув, при тому ще й зажерся, - то хоча би не заважайте. Невже хтось із вас заради нього і його синочка, який за 3 роки став мільярдером на вашому поті, готовий життя покласти??? Та що це з вами!

Не їдьте на антимайдан. А якщо їдете, то стійте за Януковича – але не йдіть проти мирних людей. Оскільки проти вас підуть не мирні люди, а переодягнені провокатори. Ви будете п…ся з тітушками та беркутівцями, а ми на то дивитися. Воно того варте?

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: