Остап Дроздов Журналіст

Опозиція робить усе, щоб люди пішли додому

Беркут і злочинний режим зробив усе, аби люди вийшли на вулиці.

Беркут і злочинний режим зробив усе, аби люди вийшли на вулиці. А опозиція робить усе, щоб люди пішли додому. Ось що стається, коли триголовий пігмей бере справу в свої руки.

Я думаю, своє слово мають сказати ті, з кого все почалося, - студенти і молодь. Вони мають створити свою структуру - умовно Комітет національного опору. Запросити туди лише тих, чию пораду і допомогу вони готові приймати. Подякувати "лідєрам апазіції" за співпрацю і оголосити своє звернення до народу.

Парламентські методи боротьби - вичерпані. Парламентській опозиції - доземний уклін і до побачення. Прошу дуже помагайте чим можете - але не руліть.

Тепер слово за тими, хто без парламенту і без свого піару вивів мільйон людей на вулицю. Тому що люди починають розмовляти матом при згадці цих трьох. Пора усвідомити: ці троє НЕ ЗДАТНІ скористатися безпрецедентною допомогою вулиці (не підтримкою - а допомогою). НЕ ЗДАТНІ в принципі! Отака моя думка.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: