Ірина Геращенко Народна депутатка України

Заклик до Путіна: заберіть ваших - віддайте наших

Володимир Путін

«Путін вас всегда бросит. Родина вас бросит»

Я зачитала список 25 росіян, засуджених в Україні за тероризм і злочини проти територіальної цілісності і суверенітету України і заявила, що ми готові НЕГАЙНО їх звільнити в обмін на політв‘язнів Кремля. Я нагадала, що в рамках мінської групи я 13 зараз верталися до Гризлова з проханням їх забрати і віддати Сенцова, Сущенка, Кольченка, Панова, Карпюка, Клиха, Гриба. 

Немає відповіді. Немає відповіді на всі звернення МЗС України до Лаврова. Я розповіла як Москалькова втекла від Денисової. Я звернулася до сімей 25 засуджених росіян з проханням - нехай вимагають від свого президента Путіна негайно забрати з України їх родичів і віддати нам наших. Також я наголосила, що прізвище Вишинського ані росіяни, ані їх маріонетки з ОРДЛО ніколи і в жодні списки не включали. Громадяни РФ РФ НЕ ПОТРІБНІ! 

«Путін вас всегда бросит. Родина вас бросит» - нагадала я росіянам. 

Заберіть ваших- віддайте наших!

Свідки підтвердять - в Скабєєвої була істерика. Не думаю, що вона покаже це по рос ТБ, бо ж треба тоді, нарешті, російській владі відповісти, чому вони не забирають своїх громадян. Сподіваюся, наші ТБ канали, які там були, викладуть це відео і прізвища. Й заклик до Путіна: заберіть ваших - віддайте наших.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: