Павло Жебрівський Глава Донецької військово-цивільної адміністрації

Чи можливі вибори під обстрілами «градів»?

Мар’їнка. Місто вже який місяць живе під постійним прицілом бойовиків

Мар’їнка. Місто вже який місяць живе під постійним прицілом бойовиків. Незважаючи на це, місцеві вчителі не полишають надію вчасно і повноцінно розпочати новий навчальний рік. Вчора відвідав мар’їнську ЗОШ №1, поспілкувався з педагогами та нечисленними городянами, які прийшли на зустріч.

Вранці місто практично порожнє. Після нічних обстрілів багато людей ще не залишили підвали і сховища. З липня минулого року внаслідок терористичних атак тут загинули 32 мирні жителя. Рахунок зруйнованих будинків і квартир іде на сотні.

Попереду важка зима – в Мар’їнці вже рік відсутнє газопостачання, не працюють котельні та підприємства. Місцева адміністрація, електрики роблять усе можливе, щоб після кожного обстрілу з боку тимчасово окупованих територій лінії електропередач були відновлені якомога швидше. Ця ситуація стала причиною введення військово-цивільної адміністрації в місті.

Я запрошую всіх урядовців приїхати сюди та подивитися, в яких умовах живуть люди. І ставлю риторичне запитання: чи можливі вибори під обстрілами «градів»? І чи реально забезпечити їх вільне та конституційне проведення в умовах постійної паніки та боротьби за виживання?

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: