Саме ці нюанси можуть завадити Гриценку стати президентом

Анатолій Гриценко

Чи може таке писати колишній міністр оборони на п’ятому році війни?

Всі ви в курсі, що у Гриценка нібито Ок рейтинги. Але є кілька моментів, які 100% зіллють всі його перспективи на самому фініші.

1. Союз із Добродомовим і Катеринчуком — професійними про*общиками.

2. Нульова команда, а без команди ти ніхто.

3. Коли пацієнт вилазить в публічний простір із філософією без підготовлених питань теледунь.

Чи може таке писати колишній міністр оборони на п’ятому році війни?

«Завтра вони доведуть до істерики/інфарктів країну і світ повідомленням, приміром, про захоплений/збитий терористами лайнер Київ-Дніпро, а потім через добу знову вийдуть радісно-щасливими під софіти «порадувати» нас, мовляв, то був ще один фейк?

А чи повірять їхнім повідомленням тепер, та ще й з першого разу, про дійсно російську атаку, чи про дійсно удари російських Градів, чи про дійсно сплановані Росією теракти? Навряд. Про такі негативні наслідки – сумніви і недовіру навіть серед близьких друзів і партнерів, вони не думали? Схоже, що ні».

Всім пофіг на збиті лайнери, а Гради і обстріли стали нормальною частиною життя, як почистити зуби. Росія видумує нові форми атаки, наприклад, нападає на рибалок і судна із українським експортом.
Наші партнери задовбали постійною глибокою занепокоєністю і переговорами то про Північний потік-2, то про зріджений газ для Франції. І знову ж таки — про реальні теракти ніхто не попереджає. Просто будинки і машини злітають від вибухів угору. А реальні трупи не воскресають. Фініта ля комедія.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: