Юлія Тимошенко здивувалася тому, що «на нулі» цвіте бузок (фото)

Юлія Тимошенко здивувалася тому, що «на нулі» цвіте бузок (фото)
Юлія Тимошенко показала фото із поїздки на Запоріжжя
фото: Юлія Тимошенко/Facebook

Тимошенко показала, як цвіте бузок «на нулі» 

Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла, що була на Запоріжжі та показала фото того, як «на нулі» цвіте бузок. Допис вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, вона була на Запоріжжі, за кілька кілометрів до «нуля», де служать наші герої.

Юлія Тимошенко здивувалася тому, що «на нулі» цвіте бузок (фото) фото 1
фото: Юлія Тимошенко/Facebook

«А ще тут живе війна. І попри все – цвіте бузок. Навіть тут, на фронті. Бо весна! Бо Україна!» – підписала фото Тимошенко.

Нагадаємо, у лютому лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко критикувала нову редакцію законопроєкту про мобілізацію, назвавши його ще більш репресивним та антиконституційним. На її переконання, цей закон не посилить, а навпаки послабить Україну,

Команда «Батьківщини» розробила пакет із понад 100 правок, які перетворять непрофесійний і репресивний законопроєкт у справедливий і ненасильницький документ. Адже саме такою бачать мобілізацію депутати фракції. Про це повідомляла Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Фейсбук.

До слова, Тимошенко знайшла собі нову роботу під час війни. Фракція «Батьківщина» створила Тимчасову спеціальну комісію (ТСК) щодо умов лікування поранених воїнів, яку і очолила голова партії Тимошенко.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: